Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Οδηγίες Εκτύπωσης


Αν υπάρχει διαθέσιμο μηχάνημα εκτύπωσης, η εκτύπωση του υλικού πριν την χρήση του συνιστάται, αν και είναι δυνατή και η χρήση του σε ηλεκτρονική μορφή (από υπολογιστή ή tablet).

Η εκτύπωση συνιστάται να γίνεται σε χαρτί Α4 και να είναι εκτύπωση μονής όψης, ούτως ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να γυρνά το χαρτί μπρος-πίσω, για κάθε ερώτηση που θα καλείται να απαντήσει, αλλά να έχει το κυρίως σταυρόλεξο και τις ερωτήσεις του ταυτόχρονα μπροστά του, έχοντας τοποθετήσει δηλαδή το ένα χαρτί δίπλα στο άλλο. Επίσης συνιστάται έγχρωμη και όχι ασπρόμαυρη εκτύπωση.

Για να εκτυπώσετε το σταυρόλεξο ή το κρυπτόλεξο, προτιμήστε την εκτύπωση του αρχείου PDF και όχι αυτήν του αρχείου PNG (εικόνας). Για να το βρείτε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον υπερσύνδεσμο (link) που συνοδεύει κάθε ανάρτηση του παρόντος blog που αναφέρεται σε ένα από τα 40 σταυρόλεξα και κρυπτόλεξα που φιλοξενούνται σε αυτό. Ο εν λόγω υπερσύνδεσμος θα σας οδηγήσει στο ίδιο το αρχείο PDF του συγκεκριμένου σταυρολέξου ή κρυπτολέξου που διατίθεται ελεύθερα μέσω Διαδικτύου.




Για περισσότερες Οδηγίες Χρήσης, επισκεφτείτε την σχετική σελίδα του παρόντος ιστολογίου, κάνοντας κλικ εδώ.