Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

37. Λαοί του Μεσαίωνα



Για να λύσετε το παρακάτω σύνθετο κρυπτόλεξο γεωγραφικής φύσεως θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία σχετικά με την μέθοδο επίλυσης του εν λόγω παιχνιδιού, μπορείτε πάντα να συμβουλευτείτε τις Οδηγίες Επίλυσης των διαφόρων παιχνιδιών που διατίθενται στο εν λόγω blog.



Βρείτε τα κρυμμένα ονόματα 20 σημαντικών λαών του μεσαιωνικού κόσμου, ψάχνοντας οριζόντια, κάθετα και διαγώνια (από πάνω αριστερά προς κάτω δεξιά) στο παρακάτω κρυπτόλεξο και συμπληρώστε τους στον παρακάτω πίνακα, δίπλα από τους αριθμούς με τους οποίους σημαδεύεται η κοιτίδα του πολιτισμού τους στον διπλανό χάρτη.


Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εκτυπώσιμο αρχείο τύπου PDF που αντιστοιχεί στο παρόν σύνθετο κρυπτόλεξο γεωγραφικής φύσεως, κάντε κλικ εδώ. Για την βέλτιστη ποιότητα εκτύπωσης, παρακαλώ ακολουθήστε τις Οδηγίες Εκτύπωσης.

Όταν τελειώσετε, μπορείτε να δείτε την λύση του εν λόγω συνθέτου κρυπτολέξου γεωγραφικής φύσεως, ώστε να επιβεβαιώσετε την ορθότητα των απαντήσεών σας, κάνοντας κλικ εδώ.